• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вночі українські військові знищили 24 ворожі дрони-камікадзе

    Опубликовано: 2023-01-26 09:38:10

    У ніч проти 26 січня російські окупанти атакували територію України дронами-камікадзе іранського виробництва "Shahed-136/131".

    Про це повідомляє пресслужба Повітряних Сил ЗСУ.

    Зазначається, що пуски ударних БпЛА здійснювались із східного узбережжя Азовського моря.

    За попередніми даними окупанти  випустили 24 "шахеди".

    "Усі 24 – знищено зенітними ракетними підрозділами, винищувальною авіацією, мобільними вогневими групами Повітряних Сил, у взаємодії з підрозділами ППО інших складових Сил оборони України", - йдеться й повідомленні .

    Переважну кількість дронів-камікадзе знищено в центрі країни – у зоні відповідальності повітряного командування "Центр".

    Як повідомили у Київській міській військовій адміністрації, вночі Київ зазнав чергової повітряноого нападу ворога.  В повітряноному просторі було збито близько 15 ворожих БПЛА.

    "Попередньо, без жертв та влучань в об’єкти інфраструктури. Дякуємо нашим силам ППО за чергову відмінну роботу!", - зазначили в КМВА.

    Там додали, що за оперативною інформацією, протягом дня є висока ймовірність наступних повітряних атак ворога, тому при оголошенні повітряноі тривоги необхідно подбати про свою безпеку та пройти до найближчого укриття.

    Зазначимо, у ніч на 1 січня підрозділами ППО Повітряних Сил ЗСУ було збито 45 дронів-камікадзе, якими РФ атакувала Україну.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.