• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Анатолій Кінах: економічний фронт теж дуже важливий

    Опубликовано: 2023-01-24 08:27:51

    Україна повинна ставити питання перед  міжнародними партнерами щодо збільшення динаміки обсягу допомоги як з точки зору контрнаступальних дій ЗСУ, так і питання економічного потенціалу держави.

    На цьому наголосив президент УСПП Анатолій Кінах в ефірі Громадського радіо.

    Йдеться про допомогу із модернізацією промисловості, відбудови інфраструктури, нарощування темпів власного виробництва.

    «Наші міжнародні партнери мають розуміти, що чим більш ефективно буде розвиватися українська економіка, тим менше буде потреба в їхній допомозі в даному секторі», - підкреслив лідер ділової спільноти.

    Нагадаємо, державний бюджет України 2022 року більш, ніж на 50% фінансувався за рахунок зовнішньої допомоги.

    24 січня УСПП проводить пряму відеоконференцію в режимі бізнес-форуму з Національною асоціацією виробників США.

    «Будемо шукати спільні інтереси, формувати спільні проєкти, бізнес-плани, й таким чином активізувати економічну діяльність України. Питома вага Молдови в експорті України — 2,1%, питома вага США в експорті України — 2%. Це величезний дисонанс. Тому, я гадаю, що тут закладені грандіозні можливості для нас. Будуть Microsoft, Boeing, Cargill, General Electric, Coca-Cola, Siemens, U.S. Steel та ін. За підсумками цієї конференції ми підписуємо меморандум про співпрацю, який буде деталізований по конкретних напрямках», - повідомив Анатолій Кінах.

    Також в рамках розмови президент УСПП підкреслив, що Україні  дуже важливі зміни реформування оборонно-промислового комплексу на принципах прискореного переходу на міжнародні стандарти зброї й спецтехніки. Адже наразі у нас у наявності є дуже висока питома вага зброї зразків на основі стандартів НАТО, яку потрібно підтримувати у боєздатному стані.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.