• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Резніков подякував США за новий пакет військової допомоги: «Це приклад для наслідування іншим»

    Опубликовано: 2023-01-23 16:00:04

    Міністр оборони України Олексій Резніков подякував США за новий пакет військової допомоги, заявивши, що це є "прикладом для наслідування" для інших країн. Про це повідомляє УНН з посиланням на Twitter міністра.

    Цитата

    "Черговий пакет безпекової допомоги Україні від США – потужна підтримка української армії, приклад для наслідування іншим державам-партнерам, і нагадування терористичній державі, що її поразка неминуча. Дякуємо президенту США Джо Байдену, міністру оборони США Ллойду Остіну та американському народу", - написав він.

    Доповнення

    Сполучені Штати оголосили про виділення чергового пакету військової допомоги Україні на 2,5 млрд доларів. Остання допомога включає 59 бойових машин Bradley і 90 бронетранспортерів Stryker.

    Нагадаємо

    Сьогодні, 20 січня, розпочалося чергове засідання контактної групи з питань оборони України, або, як його називають, засідання у форматі "Рамштайн".

    Марина Тищенко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.