• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найкращий спосіб боротьби з російськими С-300 та С-400 — їх знищення — Ігнат

    Опубликовано: 2023-01-23 14:00:41

    Найкращий спосіб боротьби з російськими С-300 та С-400 — їх знищення. Про це під час телерадіомарафону розповів речник Повітряних сил Юрій Ігнат, пише УНН.

    Цитата

    "Очевидно, на "Рамштайні" буде потужний пакет допомоги. Зокрема, йдеться про системи NASAMS, IRIS-T, Patriot. І це саме те, що може збивати балістичні ракети. Але конкретно щодо С-300 та С-400, то найкраще "щеплення" — це знищення самих установок. Це може бути артилерія, це можуть бути оперативно-тактичні комплекси. І не забуваємо, що у нас є ударні безпілотники, якими теж можна трошки прорідити засоби ППО противника", — зазначив Ігнат.

    На думку представника ЗСУ, дістати ворожі зенітно-ракетні системи навіть за 200 км від українського кордону цілком реально.

    Нагадаємо

    Голова Запорізької ОВА Олександр Старух повідомив, що російська армія за день завдала 224 постріли в області. Ворог обстріляв 21 населений пункт.

    Юрій Свиридюк

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.