• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський відмовляється від переговорів із Путіним, бо не впевнений, що він живий

    Опубликовано: 2023-01-20 10:20:36

    Президент України Володимир Зеленський допускає можливість того, що лідер країни-агресора РФ Володимир Путін вже помер, а замість нього у публічному просторі з’являються двійники.

    Про це Зеленський заявив під час Українського сніданку у Давосі 19 січня.

    "Сьогодні я не зовсім розумію, з ким говорити і про що говорити. Я не впевнений, що той президент Росії, який іноді з'являється у публічному просторі, що це він і є. Я не зовсім до кінця розумію, що він живий, чи приймає він рішення, чи хтось ухвалює рішення. Що це за коло осіб? У мене немає жодної інформації", - заявив гарант.

    Раніше очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявляв, що Путін хворий на рак і "помре дуже швидко".

    Нагадаємо, неможливість переговорів України з чинним президентом РФ Путіним закріплено указом президента Володимира Зеленського. У той самий час він допускав такі переговори після зміни влади у Росії.

    18 січня очільника МЗС країни-агресора РФ Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається вести  переговорів із Володимиром Зеленським.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.