• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росіяни вдарили по Запоріжжю: є руйнування і постраждалі

    Опубликовано: 2023-01-16 10:27:06

    Російські окупаційні війська в ніч на 16 січня завдали ракетного удару по Запоріжжю та передмістю, внаслідок чого є руйнування та постраждалі.

    Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

    "Є руйнування об’єктів цивільної, житлової та промислової  інфраструктури. Надійшла інформація про кількох легкопоранених. На місці працюють всі відповідні служби", - повідомив Старух.

    Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко уточнив, що російська ракета влучила поряд з п‘ятиповерховим будинком у Запоріжжі.

    "Від уламків скла постраждали 5 людей, серед них 2 дитини, 9 та 15 років. Дітей госпіталізовано. В самому будинку вибиті вікна, опорні конструкції не постраждали", - зазначив він.

    Також він додав, що у Запорізькому районі ракета влучила на територію підприємства, внаслідок чого виникла пожежа. На місці працюють рятувальники.

    Нагадаємо, 14 січня армія країни-агресора РФ нанесла ракетний удар по Запоріжжю. Ракети впали на територію одного з підприємств.

    Ніна Комащенко

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.