• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський ввів у дію санкції РНБО проти компанії, що співпрацює з російським 1xBet

    Опубликовано: 2023-01-16 10:20:14

    Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони від 12 січня про запровадження санкцій проти компанії Royal Pay Europe з юридичною адресою у Латвії.

    Відповідний указ опублікований на сайті Офісу президента.

    Санкції ввели терміном на 5 років. Вони передбачають блокування активів, запобігання виведенню капіталів за межі України, зупинка виконання економічних та фінансових зобов'язань, заборона участі у приватизації та оренді державного майна, заборона вчинення правочинів щодо цінних паперів, емітентами яких є особи, до яких застосовано санкції.

    За інформацією ЗМІ, Royal Pay Europe належить росіянину з кіпрським паспортом Сергію Кондратенку. Фірма заснована у 2016 році, у 2017-му отримала ліцензію заснування електронних грошей у Британії, яка наділила її правом приймати платежі та обслуговувати карткові угоди у європейській та британській юрисдикціях, та зареєструвала її у Латвії.

    Зазначається, що компанія співпрацює із російським букмекером 1xBet.

    Нагадаємо, у вересні цього року через "російський слід" Комісія з регулювання азартних ігор та лотерейпозбавила ліцензій для роботи в Україні ТОВ "Твоя беттінгова компанія", яка працювала під брендом 1хBet. Попри це, проросійський букмекерпродовжує нелегально працювати в Україні інамагається повернутисобі ліцензії для роботи через суд.

    Ніна Комащенко

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.