• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відчинених дверей недостатньо: Зеленський заявив, що чекає від НАТО більшого

    Опубликовано: 2023-01-13 17:30:00

    Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна очікує від НАТО більшого, ніж просто риторику про “відкриті двері”. Про це Голова Держави заявив під час спільного брифінгу з президентами Польщі та Литви у Львові, передає УНН.

    Цитата

    “Риторики (НАТО – ред.) про відчинені двері для нас недостатньо, недостатньо для мотивації нашої держави та недостатньо для мотивації наших воїнів”, – заявив Зеленський.

    Деталі

    Він зазначив, що Україна очікує на потужні кроки від Альянсу під час саміту у Вільнюсі, який відбудеться вже у цьому році.

    Доповнення

    29 листопада, у Бухаресті відбулося засідання Ради міністрів НАТО.

    Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг за підсумками пресконференції глав МЗС країн-членів Альянсу повідомив, що наразі невідкладним питанням є надання країні передової військової техніки, боєприпасів, палива та інших речей, необхідних для захисту від росії.

    Він додав, що НАТО та Україні потрібно розвивати більш тісне політичне і практичне партнерство, що зміцнить українські інституції та допоможе перейти від доктрин радянської епохи до стандартів Альянсу.

    Наступна зустріч глав держав та урядів країн НАТО відбудеться 11-12 липня 2023 року в литовському місті Вільнюс.

    Єлизавета Калітвенцева

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.