• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США має надійний план допомоги Україні на 2023 рік – Салліван

    Опубликовано: 2023-01-11 09:00:00

    США має надійний план допомоги Україні на 2023 рік у військовій, гуманітарній, економічній та енергетичній сферах. Про це заявив радник президента США з нацбезпеки Джейк Салліван, коментуючи питання про нібито розбіжності між демократами та республіканцями щодо підтримки України, передає Голос Америки.

    Він зазначив, що більшість американців підтримують Україну – на цю підтримку спираються і демократи, і республіканці. На його думку, розмови про глибокі розбіжності з цього питання – недоречні.

    Салліван каже, що США мають надійний і підтверджений план допомоги Україні. Він нагадав, що Білий дім просив виділити на допомогу Україні у 2023 році $37 млрд, але Конгрес США збільшив цю суму до $45 млрд.

    "Ми починаємо їх виділяти, і я не бачу жодних ознак того, щоб ці гроші зменшували або забирали. Отже, наша здатність надавати ресурси, щоб підтримати Україну, є підтвердженою і непохитною протягом усього 2023 року", – сказав Салліван.

    Марко Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.