• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти влучили ракетою в автомобіль з людьми в Краматорську: загинули двоє

    Опубликовано: 2023-01-10 07:52:24

    Російські війська ввечері 9 січня завдали чергового ракетного удару по Краматорську Донецької області, повідомив у своєму Telegram-каналі заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

    За його словами, окупанти влучили у проїжджу частину та автомобіль з людьми: внаслідок цього двоє осіб, які перебували в автівці, загинули.

    Як уточнив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, у Краматорську окупанти влучили у дорогу на вулиці Олекси Тихого, де згорів легковий автомобіль. Крім того, ракети впали за межами міста Костянтинівка: внаслідок цього постраждалих не було.

    Нагадаємо також, що 6 січня окупанти двічі вдарили ракетами по Краматорську, влучаивши у приватний житловий будинок. Тоді про постраждалих не йшлося. До цього, 3 січня внаслідок ракетного удару по Краматорську постраждав працівник бригади з ремонту електромереж, що працювали на місці.

    Напередодні ж у Міністерстві оборони РФ заявили про нібито 600 загиблих українських військових внаслідок удару по двух гуртожитках у Краматорську, однак це було спростовано як українською стороною, так і іноземними журналістами, які побували на місці події і переконалися, що російські ракети у них навіть не влучили.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.