• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський домовився про посилення обороноздатності України з Іспанією та Хорватією

    Опубликовано: 2023-01-09 14:40:27

    Президент Володимир Зеленський у телефонних розмовах з прем'єр-міністром Іспанії Педро Санчесом і прем’єр-міністром Хорватії Андреєм Пленковичем домовився про посилення обороноздатності України. Про це Зеленський повідомив у Twitter.

    У розмові з іспанським прем'єром президент "розповів про проблеми на фронті і передав потреби оборони України". "Продовжую зміцнювати підтримку партнерів перед наступною зустріччю "Рамштайн", – написав Зеленський.

    Санчес написав у Twitter, що підтвердив Зеленському "повну підтримку Іспанії до досягнення миру". "Ми продовжимо відправляти матеріали в Україну і навчати її Збройні Сили. Ще 200 українських військових цього місяця починають навчання в Толедо", – написав прем'єр.

    З прем'єром-міністром Хорватії президент домовився "про конкретні рішення на посилення оборони України, а також про проведення міжнародної конференції з розмінування". "Визначилися щодо ролі Хорватії у формулі миру", – додав Зеленський.

    Вадим Ребрина

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.