• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Одещині знешкодили морську міну, що плавала біля пляжу

    Опубликовано: 2023-01-06 09:40:53

    Підрозділ військово-морські сили Збройних сил України знешкодив морську міну, що плавала біля одного з пляжів Одеської області. Про це повідомляє прес-служба ВМС ЗСУ.

    Згідно з повідомленням, протикорабельна міна опинилася в прибережних водах, в кількох метрах від одного з пляжів Одещини. Про небезпечну знахідку було негайно повідомлено військовим. Вибухонебезпечний предмет було оперативно знешкоджено силами групи розмінування Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

    "Нагадуємо, що у випадку виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів, ні в якому разі не можна до них наближатися, торкатися й намагатися самостійно переміщувати. Негайно обмежте доступ до небезпечної зони та повідомте відповідні служби", - зазначили в прес-службі ВМС.

    Нагадаємо, станом на середину грудня внаслідок повномасштабного вторгнення Росії в Україні загинули 54 рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

    Степан Крьока

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.