• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У росії партизани зупинили рух потягів та військових ешелонів - розвідка

    Опубликовано: 2023-01-05 16:30:57

    У росії, в ніч на 4 січня, на ділянці Транссибірської залізниці партизани зупинили рух цивільних потягів та військових ешелонів. Це принаймні шостий випадок опору у 2023 році, пише УНН з посиланням на Генеральне управління розвідки Міністерства оборони України у Telegram.

    Цитата

    "В ніч на 4 січня у росії партизани вчергове зупинили рух цивільних потягів та військових ешелонів на ділянці Транссибірської залізниці у районі красноярська. У новому 2023 році це вже принаймні шостий випадок знищення блоків сигналізації, централізації та блокування на залізниці у різних регіонах росії, що призводить до порушень у графіках руху військових ешелонів", - йдеться в повідомленні.

    Деталі

    Зазначається, що у 2022 році було зафіксовано близько 40 таких випадків, а також випадки знищення залізничних трансформаторів та локомотивів. У розвідці відзначили, що суттєва активізація "рейкових партизанів" у росії відбулася після оголошення путінським режимом часткової мобілізації.

    Марина Тищенко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.