• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Шмигаль: Після перемоги Україні потрібна контрактна армія та військова підготовка для всіх охочих

    Опубликовано: 2023-01-05 12:30:12

    Україні після перемоги у війні проти РФ потрібна сильна контрактна армія, проте військова підготовка має бути для всіх охочих. На цьому наголосив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду.

    За його словами, головними пріоритетами у 2023 році будуть оборона, безпека та забезпечення армії – половину державного бюджету буде спрямовано на забезпечення Збройних Сил України.

    "Наша армія стане ще сильнішою, ми активізуємо нові закупівлі озброєнь і техніки. ЗСУ переходять на стандарти НАТО безпосередньо на полі бою, ми вже використовуємо натовські принципи стратегічного планування, освіти, підготовки підрозділів — завдяки чому не лише стримуємо ворога, а й звільняємо наші території", — сказав Шмигаль.

    Він зазначив, що після перемоги Україна має перейти до сильної контрактної армії, проте кожен повинен мати можливість здобути знання та навички на випадок нового нападу противника.

    Дмитро Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.