• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росія вивела в Чорне море 10 кораблів, з них 3 з ракетами «Калібр», - ВМС

    Опубликовано: 2022-12-29 10:40:27

    27 грудня на бойовому чергуванні в Чорному морі знаходяться 10 російських кораблів, 3 з них оснащені ракетами калібр. Про це повідомляє прес-служба Військово-морських сил ЗСУ.

    "Станом на 27 грудня в Чорному морі на бойовому чергуванні знаходяться до 10 ворожих кораблів, з них 3 носії крилатих ракет "Калібр" загальний залп – 16 ракет. В Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації утримуючи на бойовому чергуванні до 1 корабля", - сказано в повідомленні.

    Повідомляється, що 27 грудня у Середземному морі на бойовому чергуванні знаходиться 9  кораблів, з них 5 носіїв крилатих ракет "Калібр", загальний залп – 72 ракети.

    За добу, в інтересах Росії прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили:  до Азовського моря – 17 суден, з них 6 суден рухалось з протоки Босфор; до Чорного моря – 14 суден, з них 4 судна продовжили рух у напрямку протоки Босфор.

    "РФ продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS), на цивільних суднах в акваторії Азовського моря", - зазначили в ВМС.

    Нагадаємо, використовуючи малопомітний флот кораблів, які перебувають під санкціями США, Сирія цього року різко збільшила імпорт пшениці з Чорноморського українського півострова Крим, який Росія анексувала, що є ознакою посилення економічної співпраці між двома країнами.

    Степан Крьока

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.