• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна отримає від Великобританії $500 мільйонів через проєкт Світового банку

    Опубликовано: 2022-12-27 09:00:17

    Україна отримає від Великої Британії $500 млн через проєкт Світового банку. Так, міністр фінансів Сергій Марченко та регіональний директор Світового банку у справах Східної Європи (Україна, Білорусь та Молдова) Аруп Банерджі підписали угоду про надання Україні четвертого додаткового фінансування у рамках реалізації спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку, Міжнародною асоціацією розвитку проєкту «Підтримка державних видатків для забезпечення стійкого державного управління в Україні». Про це повідомляє пресслужба Мінфіну.

    Деталі
    Кредитні кошти будуть надані на пільгових умовах під гарантії Великобританії:

    термін погашення кредиту — 18,5 років із п’ятирічним пільговим періодом.
    Процентна ставка — 0,25% річних.

    Куди спрямують гроші
    Залучені кошти буде спрямовано на відшкодування видатків державного бюджету на виплати соціальної допомоги сім'ям з дітьми, заробітної плати працівникам державних закладів вищої освіти, а також комунальних послуг.

    У Мінфіні нагадали, що 2022 році уряд Великої Британії надав Україні більше ніж $1,5 млрд для фінансування держбюджету України.

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.