• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кількість загиблих від атаки РФ по Херсону 24 грудня зросла до 10

    Опубликовано: 2022-12-26 09:46:22

    Російські військові 24 грудня обстріляли Херсон. Кількість жертв поступово зростає. Станом на вечір цього дня відомо про 10 загиблих та 55 постраждалих. Про це в ефірі телемарафону повідомив очільник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич.

    Окупанти завдали ударів одразу по кількох вулицях міста. В результаті атаки виникли пожежі в будинках, горіли автомобілі. Також окупанти влучили в котельну дитячого садочку.

    "Ще щонайменше 68 людей постраждали внаслідок сьогоднішньої атаки російських окупантів на Херсонщину", — додав очільник ОВА.

    Янушевич вкотре закликав місцевих жителів евакуюватися до більш безпечних регіонів.

    "Вкотре закликаю жителів Херсонщини – евакуюйтеся! Особливо, якщо ви проживаєте біля Дніпра. Ці райони найбільше потерпають від російських обстрілів, тому там практично немає можливості забезпечити стале тепло- та електропостачання. Херсонська ОВА готова допомогти вам виїхати та облаштуватися на новому місці", — заявив Янушевич.

    "Гарячі лінії" для евакуації з Херсонської області:

    080 033 09 51;
    091 481 78 45.

    Нагадаємо, минулої доби ворог цілий день атакував житлові квартали Херсона – зафіксовано 36 обстрілів.

    Російські снаряди влучили в обʼєкти критичної інфраструктури, дитсадок, школу, лікарню, магазини, завод, приватні та багатоквартирні будинки.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.