Кількість загиблих від атаки РФ по Херсону 24 грудня зросла до 10

26 дек, 09:46

Російські військові 24 грудня обстріляли Херсон. Кількість жертв поступово зростає. Станом на вечір цього дня відомо про 10 загиблих та 55 постраждалих. Про це в ефірі телемарафону повідомив очільник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич.

Окупанти завдали ударів одразу по кількох вулицях міста. В результаті атаки виникли пожежі в будинках, горіли автомобілі. Також окупанти влучили в котельну дитячого садочку.

"Ще щонайменше 68 людей постраждали внаслідок сьогоднішньої атаки російських окупантів на Херсонщину", — додав очільник ОВА.

Янушевич вкотре закликав місцевих жителів евакуюватися до більш безпечних регіонів.

"Вкотре закликаю жителів Херсонщини – евакуюйтеся! Особливо, якщо ви проживаєте біля Дніпра. Ці райони найбільше потерпають від російських обстрілів, тому там практично немає можливості забезпечити стале тепло- та електропостачання. Херсонська ОВА готова допомогти вам виїхати та облаштуватися на новому місці", — заявив Янушевич.

"Гарячі лінії" для евакуації з Херсонської області:

080 033 09 51;
091 481 78 45.

Нагадаємо, минулої доби ворог цілий день атакував житлові квартали Херсона – зафіксовано 36 обстрілів.

Російські снаряди влучили в обʼєкти критичної інфраструктури, дитсадок, школу, лікарню, магазини, завод, приватні та багатоквартирні будинки.

Віта Молодан

Інф. delo.ua


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/539547.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua