• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В річку Дністер потрапили нафтопродукти: зафіксовано перевищення допустимих норм у 200 разів

    Опубликовано: 2022-12-27 10:00:38

    У річку Дністер на території Львівської області 24 грудня потрапили нафтопродукти, що призвело до забруднення частини водойми. Про це 25 грудня в Facebook повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

    Забруднення нафтопродуктами Дністра зафіксували в районі міста Галич. Лабораторні дослідження показали перевищення допустимих норм у 200 разів.

    "Жителі навколишніх населених пунктів проінформовані. Станом на сьогодні, на 9:50 ранку, працівники Головного управління ДСНС в області прибули в с. Журавеньки Букачівецької ТГ Івано-Франківського р-ну", — прозвітувала Онищук.

    Вона уточнила, що рятувальники проводять вивчення ділянки річки щодо можливості встановлення бонових загороджень.

    "Ситуація перебуває під контролем відповідних служб, вживаються усі необхідні заходи задля ліквідації даної надзвичайної ситуації", — запевнила Онищук.

    Причини потрапляння нафтопродуктів в Дністер, очільниця ОВА не уточнила.

    Дністер — третя за довжиною річка в межах України (після Дніпра й Південного Бугу) та дев'ята в Європі. Від Галича до Хотина річка утворює Дністровський каньйон, який з 2008 року було внесено до списку семи природних чудес України.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.