• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 5 типів продуктів, які треба їсти взимку

    Опубликовано: 2022-12-23 13:20:45

    Радить популярна Клівлендська клініка.

    Коренеплоди
    Буряк, ріпа та морква, наприклад, можуть зберігати свіжість у холоди. Запечіть моркву для поповнення організму бета-каротином чи зваріть ріпу для поповнення вітамінами C та A.

    Багаті на вітамін D продукти
    Чудові варіанти – гриби шиїтаке, лосось, яєчні жовтки, цільнозернові каші, молоко та червоне м'ясо.

    Вівсянка
    Вівсянка містить корисні зимою поживні речовини. Можна додати в неї спеції, що зігрівають, на кшталт кориці, кардамону чи мускатного горіха. Містить багато цинку, важливого для роботи імунної системи, розчинної клітковини, корисної серцю.

    Суп
    Ідеальна їжа взимку. Курка, багато овочів… Додаючи консервовані чи сушені бобові до супу, маєте білки без жиру і клітковину. Білок та клітковина вгамовують апетит, сповільнюючи травлення та контролюючи рівень цукру в крові. А це допомагає контролювати голод та покращувати настрій.

    Продукти, багаті вітаміном С
    Вони допомагають імунній системі. Це цитрусові, манго, лимони, ківі, броколі, цвітна капуста, болгарський перець та полуниця.

    Ірина Андрейців

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.