• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський передав Конгресу прапор з Бахмута, йому подарували прапор США

    Опубликовано: 2022-12-22 09:20:00

    Президент Володимир Зеленський передав Конгресу США прапор України, який він привіз з Бахмуту. У відповідь конгресмени подарували йому прапор США з будівлі Капітолія. Ця подія сталася наприкінці виступу Зеленського у Конгресі США.

    "Коли я був у Бахмуті вчора, наші герої подарували мені прапор. Бойовий прапор. Прапор тих, хто захищає Україну та Європу та весь світ ціною свого життя. Вони попросили мене передати вам цей прапор – Конгресу США. Членам Сенату та Конгресу, чиї рішення можуть врятувати мільйони життів. Так нехай ці рішення будуть прийняті. Нехай цей прапор залишається з вами, пані та панове. Цей прапор – символ нашої перемоги у цій війні. Ми продовжуємо боротися і ми переможемо, тому що ми єдині – Україна, Америка та весь вільний світ", – сказав Зеленський.

    Президент передав прапор із Бахмута з підписами бійців спікерке Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі та віцепрезидентке США Камалі Харрі.

    Пелосі передала Зеленському прапор, який раніше було піднято над будівлею Капітолію, де знаходиться Конгрес США.

    "Цей прапор майорів над будівлею Капітолію сьогодні. А зараз ми передаємо його президенту України", – сказала Пелосі.

    Наталія Медведєва

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.