• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна готується до будь-якого розвитку подій після зустрічі путіна і лукашенка в мінську - Данілов

    Опубликовано: 2022-12-21 17:30:15

    Україна готується до всіх можливих наслідків зустрічі російського лідера володимира путіна та його білоруського колеги олександра лукашенка у Мінську. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону 19 грудня ввечері, пише УНН.

    Данілов зауважив, що путін відвідав білорусь уперше за останні три роки.

    Цитата

    "Маємо розуміння, що вимагає путін. путін вимагає втручання, безпосереднє включення білорусі у війну з нашою країною. Великого бажання,.. наскільки ми володіємо інформацією, ані у лукашенка, ані у його громадян - не мають таких бажань. Але росіяни зараз робитимуть усе можливе і неможливе для того, щоб змусити лукашенка приймати в цьому участь. Яке рішення буде прийнято - побачимо найближчим часом. Ми готуємося до будь-якого розвитку подій", - наголосив секретар РНБО.

    Він також нагадав, що днями було проведено засідання Ставки, де було розглянуто питання білорусі.

    Доповнення

    19 грудня путін прибув до мінська і провів зустріч з лукашенком.

    Американський Інститут вивчення війни (ISW) у черговому зведенні висловлює припущення, що російському лідеру володимиру путіну на зустрічі знову не вдалося вмовити правителя білорусі олександра лукашенка вступити у війну з Україною.

    Юлія Шрамко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.