• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Путін зробив крок, щоб перенести провину за поразки в Україні на генералів – союзники

    Опубликовано: 2022-12-21 12:40:44

    Російський диктатор Володимир Путін має намір перенести провину за поразки у війні проти України із себе на вище військове керівництво російської армії. Про це йдеться у звіті британської розвідки зранку 20 грудня.

    Як зазначається, 16 грудня Путін відвідав об'єднаний штаб "спеціальної військової операції".

    Зустріч Путіна з високопоставленими військовими, зокрема з начальником Генштабу Валерієм Герасимовим та міністром оборони Сергієм Шойгу, зняли на відео.

    Диктатор вніс пропозиції щодо наступних кроків Росії у війні проти України.

    Командувач російського угрупування військ в Україні генерал Сергій Суровікін був одним із тих, хто виступив із доповіддю.

    На цій зрежисованій зустрічі Путін, ймовірно, мав намір продемонструвати колективну відповідальність за спецоперацію, зазначили у британській розвідці.

    На думку британців, ця демонстрація, ймовірно, була спрямована на те, щоб зняти з Путіна відповідальність за військові невдачі, високий рівень смертності та зростання незадоволеності населення мобілізацією.

    Союзники також припустили, що телевізійні кадри, ймовірно, були призначені для того, щоб розвіяти чутки в соціальних мережах про звільнення генерала Герасимова.

    Наталія Медведєва

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.