• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росія має потенціал ще максимум на чотири масовані ракетні удари, — Данілов

    Опубликовано: 2022-12-20 10:20:37

    ЗС РФ мають ресурси і можливість для ще 2-3 масованих ракетних ударів по Україні. З великими зусиллями вони, можливо, зможуть назбирати зброю для чотирьох ударів.

    Про це повідомив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов, передає видання "Українська правда".

    "Якщо рахувати на великі атаки, які у нас уже відбулися, то у них залишилося максимум на дві-три, може, на чотири нашкребуть. Але тоді вони повністю залишаться без ракет, що є неприпустимо, адже у них можуть з’явитися зовсім інші виклики і вони мають хоч якийсь запас залишити", — розповів він.

    Данілов додав, що російськи сили мали межу щодо застосування ракет. Тобто вони мали б залишати певну кількість як резерв. Але цю межу окупанти вже пройшли і доволі давно.

    За інформацією, якою володіє українське військово-політичне керівництво, станом на середину грудня російські війська переважно використовують ракети С-300 для ударів по містах України.

    Крім того, загарбники використовують іранські дрони-камікадзе. Але, як зазначив секретар РНБО, українські військові навчилися успішно ліквідовувати Shahed 136. Зокрема, часто знищують 100% запущених дронів.

    В середньому під час масованих атак РФ використовує до 100 ракет, більшість з них збиває ППО. Але окупанти цілять по об'єктам електроенергетики, маючи на меті вивести з ладу критичну інфраструктуру. Зокрема, через це, наприклад, у Києві 16 грудня майже цілий день рух метро був зупинений.

    Столична влада вже розробила план життєдіяльності міста на випадок блекауту.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.