• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ОАСК більше немає: Зеленський підписав закон про його ліквідацію

    Опубликовано: 2022-12-15 12:00:57

    Президент Володимир Зеленський підписав ухвалений Верховною Радою закон про ліквідацію Окружного адміністративного суду Києва. Це випливає зі статусу законопроєкту на сайті парламенту.

    13 грудня Верховна Рада ухвалила закон про ліквідацію ОАСК та формування замість нього Київського міського окружного адміністративного суду. Законопроєкт негайно підписав спікер парламенту і одразу направив на підписання президенту.

    Як випливає зі статусу документа на сайті парламенту, президент сьогодні ж підписав законопроєкт, який після цього набув статусу закону.

    Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування, після чого ОАСК припиняє здійснення правосуддя. До початку роботи Київського міського окружного адміністративного суду справи, підсудні ОАСК, розглядаються та вирішуються Київським окружним адміністративним судом.

    Сергій Бережний

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.