• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Шмигаль запропонував заводам працювати вночі. Вдень не вистачає електрики

    Опубликовано: 2022-12-12 16:30:30

    Кабінет міністрів вважає, що промисловим об'єктам потрібно перевести виробництво на нічні зміни. Про це сказав прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

    На засіданні уряду 9 грудня Шмигаль представив список споживачів електроенергії за пріоритетністю, у якому бізнес (крім критично важливого та залученого до оборони) знаходиться на останньому місці.

    "Розуміємо, що така розстановка пріоритетів може викликати питання у бізнесу. Тому розробляємо рекомендації для промислового сектору, зокрема про часткове або повне переведення діяльності підприємств у нічні зміни", – сказав Шмигаль.

    За прогнозами Укренерго, дефіцит електроенергії в Україні існуватиме щонайменше до кінця зими.

    "Якщо виходити з сьогоднішньої ситуації, з сьогоднішнього складу генерації, ми розуміємо, що дефіцит існуватиме принаймні під час осінньо-зимового періоду. Його можна скомпенсувати частково якимись заходами типу імпорту, але не повністю", – сказав на брифінгу в п'ятницю голова правління компанії Володимир Кудрицький.

    Андрій Водяний

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.