• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Sony готується до створення роботів-гуманоїдів

    Опубликовано: 2022-12-08 14:30:52

    Японський виробник техніки та електроніки Sony повідомив, що розробив технологію швидкого створення людиноподібних роботів. Компанія приступить до виробництва після того, як визначить їхнє ефективне використання, повідомляють в LBLV, посилаючись на інформацію Reuters.

    Головний технічний директор компанії Sony Хіроакі Кітано повідомив, що у світі є кілька корпорацій (серед них і Sony), які мають технології для створення роботів-гуманоїдів. Вони готові розпочати розробку відразу ж, як тільки буде визначена сфера їх використання.

    У LBLV нагадують, що компанія Sony більше 20 років тому випустила собаку-робота Aibo. У період з 1999 по 2006 рік було продано 150 тисяч Aibo, а 2018 року вийшла оновлена версія роботизованого собаки. За перші півроку було продано близько 20 000 Aibo.

    Десятиліттями над створенням роботів-гуманоїдів працювали компанії Honda та Hyundai, а Ілон Маск у вересні цього року представив розробку людиноподібного робота Optimus.

    Хіроакі Кітано також повідомив, що компанія Sony, яка має досвід у розробці аудіовізуальних технологій, створює відеоігри та розважальний контент, має гарні можливості для формування метавсесвіту в майбутньому.

    Єва Орлова, фінансовий аналітик LBLV

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.