• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За три тижні через обстріли Херсона загинули 19 людей, 39 постраждали - мерія

    Опубликовано: 2022-12-06 09:20:16

    З 20 листопада по 4 грудня (на 14:00) в Херсоні було зафіксовано 169 "прильотів", загинуло за цей час загалом 19 людей, а ще 39, з яких одна дитина, постраждали. Про це йдеться у повідомленні у Telegram-каналі Херсонської міськради з посиланням на дані відділу з питань цивільного захисту.

    Так, протягом неділі у Херсоні було зафіксовано вже принаймні п'яти обстрілів, зокрема російські війська обстріляли житлові будинки у Таврійському житловому масиві та у центрі міста. Постраждалих немає. Протягом 3 грудня дня також були зафіксовані додаткові "прильоти" у центрі міста та у Дніпровському районі.

    "Сьогодні після обіду рашисти обстріляли Таврійський мікрорайон Херсона. Ворожі снаряди поцілили в багатокварний будинок, пошкоджено стіни, вікна та газопровід. На щастя, постраждалих серед мирних жителів немає", - прокоментував також недільний обстріл начальник обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич.

    Нагадаємо також, що внаслідок обстрілу 3 грудня на Херсонщині в результаті обстрілу загинув чоловік. Як уточнив у неділю Янушевич, йдеться про обстріл з танків прибережного села Республіканець Милівської громади Бериславського району.

    "Через обстріл постраждало подружжя — чоловік загинув, а дружина отримала поранення. Постраждалу жінку з тяжкими пораненнями доправили до лікарні у Кривому Розі. Наразі вона перебуває в реанімаційному відділенні, їй надається необхідна медична допомога", - повідомив керівник області.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.