• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський за підсумками Ставки: Готуємо ще потужнішу протидію окупантам

    Опубликовано: 2022-12-02 16:00:01

    Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. У вечірньому відеозверненні він заявив, що Україна готує "ще потужнішу протидію" російським окупантам.

    Головними питаннями на сьогоднішньому засіданні Ставки, за словами президента, була ситуація у Донецькій, Луганській, Харківській, Запорізькій, Херсонській областях, а також у Криму та на державному кордоні.

    "Аналізуємо наміри окупантів і готуємо протидію – ще потужнішу протидію, ніж зараз", – заявив Зеленський.

    Також, за його словами, на Ставці розглядалися питання забезпечення військових та постачання нової техніки і боєприпасів.

    Окремо Зеленський провів нараду з енергетики та зв'язку. Він сказав, що готуються нові рішення щодо захисту систем, але не конкретизував.

    "Також готуємо нові рішення, щоб не допустити будь-якої можливості Росії маніпулювати внутрішнім життям України. Свого часу деталізуємо і це", – сказав Зеленський.

    За його словами, станом на вечір 30 листопада близько шести мільйонів українців відключені від електрики.

    "Ситуація залишається дуже складною саме у столиці, а також у Київській, Вінницькій, Львівській, Одеській, Хмельницькій та Черкаській областях", – додав президент.

    Оксана Житнюк

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.