• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За рахунок арештованого російського аміаку АРМА придбало військові облігації на 600 млн грн

    Опубликовано: 2022-12-01 16:30:31

    За рахунок арештованого БЕБ російського аміаку АРМА придбало військові облігації на 600 млн грн. Про це повідомляє Бюро економічної безпеки України, передає УНН.

    Цитата

    "Чергову партію російського аміаку, арештованого співробітниками БЕБ було реалізовано АРМА. З метою максимально швидкого перерахування цих коштів для потреб ЗСУ, за погодженням з Кабінетом міністрів України проводиться придбання військових облігацій. Військові облігації є механізмом прямої підтримки бюджету та армії в умовах війни", - вказали у бюро.

    “Співробітники БЕБ, у межах досудових розслідувань кримінальних проваджень в економічній сфері, арештовують майно, що належить компаніям та фізичним особам росії та білорусі. Арешти здійснюється також і з метою унеможливлення продажу та виведення цих актів за кордон. Наразі вже продано три партії арештованого аміаку на загальну суму понад 910 мільйонів гривень. З них на 600 млн грн вже придбано військові облігації”, - зазначив директор БЕБ Вадим Мельник.

    Деталі

    Як нагадує БЕБ, уже арештовано понад 42 тис. тонн аміаку. Ці товарно-матеріальні цінності належать суб’єктам господарської діяльності російської федерації, були вилучені детективами БЕБ в межах досудових розслідувань у кримінальних провадженнях та передані в управління АРМА, вказали у БЕБ.

    Анна Мурашко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.