• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Британська розвідка: Росія, ймовірно, вичерпала запас іранських БПЛА і шукатиме нові

    Опубликовано: 2022-11-24 12:20:30

    Росіяни, ймовірно, вичерпали запас іранських дронів і намагатимуться закуповувати нові партії БПЛА, щоб атакувати Україну. Про це повідомили у зведенні розвідки Великої Британії.

    Розвідники заявляють, що з вересня Росія, найімовірніше, запустила сотні іранських безпілотників проти України — йдеться як про дрони-камікадзе, так і багаторазові системи. БПЛА іранського виробництва використовувалися проти тактичних військових цілей та об'єктів інфраструктури.

    Останнім часом російське командування, ймовірно, спрямувало безпілотники на медичні установи.

    Британці припускають, що Росія закупила БПЛА, щоб компенсувати гостру нестачу крилатих ракет, проте цей підхід мав обмежений успіх — більшість безпілотників знищила українська оборона.

    Зазначається, що про удари безпілотниками не повідомлялося з 17 листопада, що може свідчити про вичерпання запасу дронів у Росії, який окупанти намагатимуться заповнити.

    Росія зможе закуповувати БПЛА за кордоном швидше, ніж виробляти нові крилаті ракети всередині країни, резюмували у звіті.

    Дмитро Гриниченко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.