• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зробимо все, щоб світ сприйняв українську формулу миру, — Зеленський

    Опубликовано: 2022-11-22 16:00:19

    Під час свого вечірнього звернення Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна зробить все для того, щоб світ сприйняв українську формулу миру, пише УНН.

    Цитата

    "Одразу скажу, що українську формулу миру сприймають у світі надзвичайно позитивно. Вона цілком конструктивна й реалістична – на відміну від порожньої й брехливої російської риторики про нібито їхню готовність до якихось там переговорів. Ми зробимо все, щоб світ сприйняв українську формулу миру", — наголосив Зеленський.

    Президент зазначив, що розповів партнерам про українську формулу миру, звертаючись до саміту Міжнародної організації Франкофонії. Президент також анонсував "кілька важливих міжнародних звернень" на новому тижні.

    Нагадаємо

    На офіційному сайті парламентської асамблеї НАТО у списку спікерів представлений Президент України Володимир Зеленський, який виступить вже сьогодні, 21 листопада.

    Юрій Свиридюк
     
    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.