• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росія збільшила військові витрати на 2023 рік - британська розвідка

    Опубликовано: 2022-11-22 12:20:06

    Військові витрати Росії у 2023 році зростуть більш ніж на 40%. Про це повідомляє розвідка Британії.

    Зазначається, що 16 листопада Росія здійснила найбільший в історії випуск боргових зобов'язань за один день, залучивши 820 млрд рублів (13,6 млрд доларів). Це важливо для Росії, оскільки випуск боргових зобов'язань є ключовим механізмом підтримки видатків на оборону, які значно збільшились після вторгнення в Україну.

    "Оголошені витрати Росії на "національну оборону" на 2023 рік заплановані на рівні приблизно 5 трильйонів рублів (84 мільярди доларів), що більш ніж на 40% перевищує попередній бюджет на 2023 рік, оголошений в 2021 році", - йдеться у повідомленні.

    У розвідці наголосили, що випуск боргових зобов'язань коштує дорого в періоди невизначеності.

    "Розмір цього аукціону, швидше за все, вказує на те, що міністерство фінансів Росії оцінює поточні умови як відносно сприятливі, але очікує наступного року на все більш невизначену податково-бюджетну ситуацію", - йдеться у повідомленні.

    Нагадаємо, речник міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко заявив, що європейські санкції впливають на економіку Росії, вона відкотилася на тридцять років назад.

    Ніна Комащенко
     
    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.