• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нетаньягу пообіцяв подумати, як допомогти з ізраїльською ППО для України – Зеленський

    Опубликовано: 2022-11-18 11:30:21

    Президент Володимир Зеленський заявив, що Біньямін Нетаньягу, який переміг на парламентських виборах в Ізраїлі, запевнив його, що "розбереться" та "подумає" над тим, як він може допомогти у питанні постачання ізраїльських систем протиповітряної оборони Україні. Про це Зеленський сказав під час спілкування із журналістами в ефірі телемарафону.

    Зеленського спитали, чи є якісь зрушення у відносинах України та Ізраїлю.

    "Зрушення в тому, що у нас з'явився або повернувся контакт із Нетаньягу – з новим-старим прем'єр-міністром. У нас була нормальна та предметна розмова. Список предметності надала наша сторона", – сказав Зеленський, уточнивши, що захист українського неба для України є пріоритетом №1.

    Нетаньягу запевнив Зеленського, що він "якнайшвидше розбереться з цим питанням", подумає, де він реально може допомогти Україні, і повернеться з відповіддю.

    Він зазначив, що ізраїльська сторона "вкотре" отримала від України всі деталі про потреби у ППО.

    Зеленський сказав, що Україну не цікавлять "особливі відносини" Ізраїлю та РФ, і Україна не просить зброї, якою можна атакувати ворогів – йдеться лише про системи захисту.

    Оксана Житнюк

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.