• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський про переговори з Путіним: ми пропонували публічну форму, бо Росія веде публічну війну з нами

    Опубликовано: 2022-11-18 09:30:09

    Президент України Володимир Зеленський отримував від західних партнерів сигнали щодо бажання російського лідера Володимира Путіна провести переговори. У відповідь на це український президент заявив, що він "пропонував публічну форму".

    Про це Зеленський повідомив 16 листопада під час пресконференції.

    "Я сказав, що ми запропонуємо публічний формат (переговорів з Путіним — Delo.ua), бо Росія веде війну проти нас публічно — слава Богу — це спочатку вони говорили :"Це не ми". А сьогодні вони ведуть проти нас відкриту війну. І тому за лаштунками я не хочу мати з ними відносин", — сказав Зеленський.

    При цьому він підкреслив, що передумови для переговорів він уже окреслив під час виступу на саміті G20.

    Зазначимо, що неможливість переговорів України з чинним президентом РФ Путіним закріплено указом президента Володимира Зеленського. У той самий час він допускав такі переговори після зміни влади у Росії.

    До того ж 86% українців вважають, що потрібно продовжувати збройну боротьбу, навіть якщо Росія не припинить обстрілювати українські міста, а не переходити до переговорів. Лише 10% громадян України виступають за переговори, навіть якщо доведеться піти на поступки Росії.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.