• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найбільша угода в історії. Estée Lauder купує бренд Tom Ford за $2,8 мільярда

    Опубликовано: 2022-11-17 17:30:32

    Американська косметична компанія Estée Lauder погодилася купити бренд одягу, взуття, парфумів та аксесуарів Tom Ford за $2,8 млрд, це є найбільшою угодою в історії. Про це пише Bloomberg.

    Що відомо про угоду

    Estée Lauder заплатить близько $2,3 млрд за бренд і всю його інтелектуальну власність, $300 млн — у вигляді відкладених платежів, а $250 млн надійде від виробника окулярів Marcolin SpA, чию діючу ліцензію з Tom Ford буде продовжено.

    Tom Ford також продовжить свою довгострокову ліцензію на чоловічий та жіночий одяг, аксесуари та аналогічні товари існуючому партнеру Ermenegildo Zegna на 20 років.

    Угода передбачає автоматичне продовження на 10 років при досягненні мінімальних умов продуктивності. Італійському модному будинку Zegna також належить бренд Thom Browne, і його керівники заявили, що хочуть продовжувати розширюватися в США після лістингу компанії в Нью-Йорку минулого року.

    Згідно із заявою, засновник бренда Том Форд буде «творчим візіонером» до кінця 2023 року, а голова компанії Доменіко Де Соле залишиться консультантом на той же час.

    Очікується, що угоду буде завершено у першій половині 2023 року.

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.