• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Херсоні розширюють мережу публічних точок доступу до Wi-Fi

    Опубликовано: 2022-11-16 14:20:42

    Відсьогодні у звільненому Херсоні запрацює ще кілька публічних точок доступу до Wi-Fi. Про це інформує УНН, посилаючись на сторінку Херсонської міської ради в Telegram.

    Деталі

    З 8 ранку у місті вже працює точка по вул. Воронцовській, 27, там є доступ до інтернет-зв'язку та є можливість зарядити телефони. Ще дві локації з Wi-Fi відкриють по вул. Суворова, на початку та в кінці вулиці.

    Окрім цього, спеціалісти працюватимуть над поновленням роботи публічної Wi-Fi точки по вул. Залізнична, 1. Аналогічну точку доступу до Wi-Fi сьогодні запустять у Чорнобаївці за адресою вул. Таврійська, 1.

    Повідомляється, що локації працюватимуть щоденно з 9 до 17 години. Також засобами супутникового зв’язку забезпечені оперативні підрозділи ДСНС, Національної поліції та лікарні Херсона.

    Нагадаємо

    У деокупованому Херсоні відновлюють роботу мобільні оператори. За даними Мінцифри, мобільним операторам Київстар та Vodafone вдалося розгорнути перші базові станції. Здебільшого вони працюють на генераторах та терміналах Starlink від Мінцифри.

    Марина Тищенко
     
    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.