• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Подоляк розповів, коли РФ сяде за стіл переговорів і виведе війська з України

    Опубликовано: 2022-11-15 09:45:11

    Все більше росіян вважають, що війну проти України час закінчувати. Країна-агресор РФ буде по-справжньому готова вести переговори та виводити свої війська з України після деокупації Донецька чи Луганська.

    Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

    Він зазначив, що нині підтримка війни в самій Росії "стрімко летить на дно".

    "Д — деморалізація. Підтримка війни в Рф стрімко летить на дно. Від олігарха до чоботаря формується думка: "Час закінчувати"", - зауважив Подоляк.

    Він наголосив, що Росія ще не дозріла до справжніх переговорів і виводу військ. Але, на його думку, це станеться після звільнення одного із тимчасового звільнених міст на сході України.

    "Політично та психологічно Росія ще не дозріла до справжніх переговорів і виводу військ. Але це станеться. Одразу після звільнення Донецька чи Луганська", - підкреслив Подоляк.

    Нагадаємо, неможливість переговорів України з чинним президентом РФ Путіним закріплено указом президента Володимира Зеленського. У той самий час він допускав такі переговори після зміни влади у Росії.

    Зазначимо, 86% українців вважають, що потрібно продовжувати збройну боротьбу, навіть якщо Росія не припинить обстрілювати українські міста, а не переходити до переговорів. Лише 10% громадян України виступають за переговори, навіть якщо доведеться піти на поступки Росії.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.