• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Електромобілі: в чому переваги та недоліки

    Опубликовано: 2022-11-12 23:06:03

    Електромобілі: в чому переваги та недоліки

    В різних містах України все популярнішими стають електромобілі. Все більше людей обирає швидку і безпечну їзду, без шкоди для навколишнього середовища. Відомі компанії пропонують моделі, які підійдуть для різних водіїв. Тому, без сумніву, майбутнє – за електромобілями, які вже за кілька років стануть реальною альтернативою транспортним засобам на бензині.

    В «Master Service Electro» пропонують діагностику електромобілів. Компанія використовує інноваційне обладнання, тут працюють досвідчені інженери, які мають великий досвід роботи, детальніше можна дізнатися за цим посиланням. Вони можуть знайти навіть приховане джерело проблем. На всі роботи діє гарантія від 6 місяців. Записатися на діагностику  дуже легко – за номером на сайті, або ж за допомогою форми на сайті компанії.

    В чому переваги електромобілів

    Їх оцінили вже власники електромобілів, які не хочуть знову їздити на бензинових авто. Зокрема, можна виділити:

    • Економічність. Без перебільшення, вартість бензину в рази вища, ніж вартість електричної зарядки. Це можна легко підрахувати. А якщо вам доводиться їздити щодня, то придбання електромобіля дозволить суттєво заощадити на паливі.

    • Низький рівень шуму. Авто працює без зайвого шуму. Тому це оптимальний варіант для мегаполісів, де багато транспорту.

    • Екологічність. Турбота про навколишнє середовище – тренд останніх років. Під час руху транспортний засіб не викидає шкідливі речовини в атмосферу. Крім того, вартість обслуговування двигуна – значно нижча, ніж в авто, які їздять на бензині. В двигуні електрокару  відсутня велика кількість деталей, тому це знижує ризик поломок.

    • Безпечність. Так, під час аварійної ситуації спрацьовують подушки безпеки. А завдяки тому, що не буде відтіку палива, суттєво знижується ризик виникнення вибуху. Досвід покзує, що електрокари рідше перевертаються.

    Які є можливі недоліки

    Є й інша сторона медалі – можливі недоліки, які не варто ігнорувати перед покупкою.

    • Ціна. На жаль, ціни на електрокари досить високі, тому цей транспорт не можуть купити всі бажаючі. Вартість електрокарів – у півтори-два рази більша, ніж класичні авто.

    • Мікроклімат у салоні. Оскільки кондиціонер працює від батареї, через це зменшується запас заряду приблизно на 20%. А встановлення автономного обігрівача тягне додаткові витрати.

    • Можливості для заряду. Сьогодні точки із зарядними пристроями переважно є у великих містах, у невеличких містах їх є дуже мало. Тому часто власники електрокарів заряджають авто вдома або ж в офісах.

    Ще один суттєвий недолік – обмежений запас ходу. Так, однієї зарядки вистачає не більше, ніж на 150-200 км.
     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.