• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кулеба анонсував проєкт з розмінування за участі Камбоджі та Японії

    Опубликовано: 2022-11-14 16:00:08

    Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону повідомив про роботу над проєктом України, Камбоджі та Японії з розмінування українських територій, передає УНН з посиланням на сайт МЗС.

    Цитата

    “Камбоджійський лідер особисто прийняв мене цього тижня у Пномпені. На нашій зустрічі йшлося, зокрема, про допомогу в розмінуванні. У нас вимальовується спільний тристоронній проєкт з розмінування українських територій із залученням Камбоджі та Японії. Ми проговорили конкретні параметри цього проєкту, хто і що буде робити, який графік”, – розповів Кулеба під час прямого включення з саміту АСЕАН в Камбоджі.

    Він додав, що обговорив цей проект детальніше на вчорашній зустрічі з міністром закордонних справ Камобджі Праком Сакхонном.

    “Камбоджа на наш запит ініціювала цей проект і готова допомагати Україні в розмінуванні, разом із Японією. У минулому Камбоджа довго потерпала від війни, і має неабиякий досвід у розмінуванні. Тобто є експертиза, є обладнання, будемо залучати їх до вирішення наших проблем”, – додав міністр.

    Нагадаємо

    Прем’єр-міністр Камбоджі Хун Сен погодився спрямувати в Україну саперів для навчання українських колег.

    Анна Мурашко
     
    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.