• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мітинги в Єревані: мітингувальники вимагають виходу Вірменії з ОДКБ

    Опубликовано: 2022-11-11 13:20:24

    У центрі Єревана відбувається факельна хода, організована Національно-демократичною партією Вірменії. На вулицях звучать заклики до виходу країни зі складу організації Договору колективної безпеки (ОДКБ).

    Відповідні фото та відео з місця подій поширили у Telegram-каналах, передає УНН.

    Деталі

    У Єревані відбувається смолоскипна хода — мітингувальники вимагають виходу Вірменії з ОДКБ.

    Протести НДП відбуваються на тлі майбутнього візиту володимира путіна до Вірменії та швидкого проведення сесії Ради колективної безпеки ОДКБ. Примітно, що у лавах мітингувальників раз у раз миготять люди з прапорами США.

    Нагадаємо, що раніше прем'єр-міністр Пашинян заявив, що запропонував на зустрічі з путіним та Алієвим продовжити мандат російських миротворців на невизначений час.

    Вранці 7 листопада Вірменія звинуватила Азербайджан у обстрілі на східному боці вірмено-азербайджанського кордону. У відповідь на це у Кремлі закликали сторони "не нагнітати напруженість".

    Нагадаємо

    Міністерство оборони Азербайджану заявило, що в ніч з 3 на 4 листопада збройні сили Вірменії обстріляли позиції азербайджанської армії. Міноборони Вірменії заперечує свою причетність.

    Довідка

    Організація договору про колективну безпеку — військово-політична міжнародна організація, до якої входять Білорусь, Вірменія, Казахстан, Киргизстан, Росія та Таджикистан.

    Юрій Свиридюк

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.