• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна очікує, що республіканці підтримуватимуть допомогу США у разі перемоги

    Опубликовано: 2022-11-10 17:30:01

    Україна вважає, що США продовжать надавати фінансову підтримку її боротьбі з росією, якщо республіканці отримають контроль у Конгресі після проміжних виборів, заявила перший віцепрем’єр-міністр – міністр економіки України Юлія Свириденко в інтерв'ю Bloomberg, попри погрози з боку деяких лідерів більш ретельно контролювати витрати, передає УНН.

    Цитата

    "Ми дуже цінуємо вашу двопартійну підтримку, - сказала міністр економіки Юлія Свириденко в інтерв'ю Bloomberg News у вівторок. - Ми не хвилюємося. Україна бореться за цілком конкретні права та цінності. Я думаю, США підтримуватимуть, допоки ми не переможемо".

    Деталі

    Свириденко знову закликала союзні країни направити більше зброї та фінансів, у тому числі системи протиповітряної оборони для ураження іранських безпілотників та російських ракет.

    Вона виступила за кілька годин до того, як повинні були оголосити перші результати виборів, які могли б вплинути на програму зовнішньої політики адміністрації Байдена.

    Доповнення

    Більшість штатів США закінчили голосувати на проміжних виборах, під час яких американці повністю переобирають Палату представників, третину Сенату, законодавчі збори та губернаторів у багатьох штатах. Перші результати вже з'являються, проте доля ключових штатів, які можуть вирішити долю цих виборів, поки що не зрозуміла.

    Судячи з прогнозів телекомпанії Сі-Бі-Ес, у результаті виборів контроль над Палатою представників може перейти до республіканців. Наразі обидві палати Конгресу контролюються демократами президента Джо Байдена.

    Юлія Шрамко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.