• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Запорізькій області окупанти збираються запровадити візовий режим з Україною

    Опубликовано: 2022-11-10 11:00:11

    Для в'їзду на тимчасово захоплену територію Запорізької області російські загарбники хочуть запровадити новий пропускний режим і "візи".

    Про це повідомляє Бердянська міська рада.

    "Жителям, яким потрібно буде приїхати у окупацію, тепер може знадобитися віза для в'їзду на окуповану територію.Новий пропускний режим рашисти нібито збираються запровадити з 1 січня 2023 року", - йдеться у повідомленні.

    Зазначається, що про це розповідають самі російські військові на блокпосту у Василівці.

    "Людям, які виїжджають з окупації, погрожують, що ті більше не зможуть повернутися назад, бо скоро буде запроваджено візовий режим", - зазначають у Бердянській міскій раді.

    Там підкреслюють, що плани загарбників будуть зруйновані ЗСУ, адже всі окуповані території обов’язково будуть звільнені, а Бердянськ назавжи був, є і буде українським містом.

    Зазначимо, Бердянськ — це місто, яке українці люблять за яскравий курортний сезон та тепле Азовське море. Зараз кожен може пришвидшити деокупацію цього чудового міста. Нещодавно у "Дію" додали нову облігацію — "Бердянськ", що має процентну ставку 14% та дату виплати до 10.05.2023 року.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.