• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США продовжать військову підтримку Україну незалежно від результатів виборів

    Опубликовано: 2022-11-09 17:30:10

    США продовжать підтримувати Україну у війні проти Росії незалежно від результатів проміжних виборів до Конгресу. Про це заявила речниця Білого дому Карін Жан-П'єр на брифінгу передає УНН.

    Деталі

    У США сьогодні відбудуться проміжні вибори до конгресу. У палаті представників боротьба за всі 435 місць, у сенаті – за 35 зі 100. Опитування обіцяють, що Байден та його демократи втратять контроль як мінімум над нижньою палатою.

    Оновлений конгрес почне працювати 3 січня, а доти продовжуватиме функціонувати під керівництвом демократів.

    Цитата

    "Ми впевнені, що підтримка з боку США буде стійкою і непохитною", — зазначила вона, додавши, що у питанні допомоги Україні Джо Байден прагне міжпартійної співпраці.

    Нагадаємо

    Міністр оборони США Ллойд Остін обговорив з новим міністром оборони Італії Гвідо Кросетто двосторонні відносини у сфері оборони між Сполученими Штатами та Італією та подальшу співпрацю у питанні підтримки України, включаючи протиповітряну оборону.

    Юрій Свиридюк
     
    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.