• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У РНБО назвали головну умову для відновлення переговорів з росією

    Опубликовано: 2022-11-09 16:30:36

    Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов повідомив, що головна умова для переговорів з росією – відновлення територіальної цілісності України, гарантія її виконання – сучасне ППО. Про це повідомляє УНН із посиланням на Twitter Данілова.

    Цитата

    "росія, переговори. Головна умова Президента України – відновлення територіальної цілісності України. Гарантія виконання – сучасне ППО, авіація, танки й далекобійні ракети. Стратегія – дії на упередження. Російські ракети мають буті знищені до моменту пуску в повітрі, на землі та морі", – написав Данілов.

    Доповнення

    Президент України Володимир Зеленський наприкінці травня заявив, що Україна повернеться до перемовин з російською федерацією тільки після звільнення захоплених територій.

    The Washington Post із посиланням на власні джерела написало, що адміністрація президента США Джо Байдена приватно просить лідерів України продемонструвати відкритість до переговорів з росією.

    Кароліна Гайдук

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.