• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Раді вимагають від світу посилення санкцій щодо Ірану

    Опубликовано: 2022-11-09 15:00:50

    Українська влада вимагає від світу посилення санкцій щодо Ірану за постачання росії дронів-камікадзе, а також можливого надходження до армії рф балістичних ракет. На цьому під час брифінгу наголосив голова комітету ВРУ з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Олександр Мережко, передає кореспондент УНН.

    Цитата

    «Ми вимагаємо посилення санкцій. Якщо дивитися на це з юридичної точки зору, то Іран став співучасником російської агресії проти України. Хоча вже є багато санкцій, які були раніше накладені на Іран, але ще залишаються певні резерви, які можемо використати, щоб вимагати посилення санкцій, бо кінцевою метою є тотальна ізоляція агресора», – зазначив Мережко.

    Деталі

    Щодо постачання Іраном балістичних ракет росії, то нардеп висловив сподівання, що це вдасться зупинити.

    «Тут треба діяти на випередження і намагатися застосовувати дипломатичні шляхи, політичний і економічний тиск у вигляді санкцій. Використовувати всі можливі засоби впливу на поведінку Ірану, щоб цього не сталося», – вважає нардеп.

    Нагадаємо

    Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив, що є підтверджені факти, що росія домовилася з Іраном про постачання балістичних ракет.

    Варвара Крат
     
    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.