• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Авіація ЗСУ завдала вісім ударів, РФ знову не виводить у море ракетоносії: зведення з півдня

    Опубликовано: 2022-11-08 08:17:41

    Українські військові за добу завдали вісім авіаударів на півдні, також по окупантах працювали артилерія та ракетні війська. Росія, як і раніше, не виводить ракетоносії в Чорне море, йдеться у зведенні оперативного командування "Південь".

    Авіація завдала двох ударів по опорних пунктах, чотирьох – по системах ППО, ще двох – по скупченнях техніки у Бериславському та Баштанському районах. Ракетні війська та артилерія виконали 180 вогневих завдань.

    Підтверджено, що Росія втратила 32 військових, ЗРК "Стріла", танк, дві гаубиці, вісім одиниць автобронетехніки та склад боєприпасів у Бериславському районі. Також підтвердилося, що в ніч на 6 листопада було знищено суттєві запаси палива окупантів у Голій пристані.

    Армія РФ на півдні продовжує оборонні дії та намагається утримати рубежі. Ворог продовжує обстрілювати українські війська та населені пункти. У Чорному морі дислокуються сім російських кораблів – жодного ракетоносія.

    Окупанти продовжують примусову "евакуацію". З психоневрологічного диспансеру у Дніпрянах вони вивезли до РФ близько 1000 осіб, готують до "евакуації" під Москву дітей та персонал Олешківського інтернату. А з пансіонату у Каховці перемістили літніх людей – ворог розмістив там особовий склад.

    Марко Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.