• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Енергоатом збільшить до 50% надбавку до окладу атомникам ЗАЕС, котрі зберігають вірність Україні

    Опубликовано: 2022-11-09 10:45:12

    Національна атомна енергогенеруюча компанія “Енергоатом” збільшить надбавку до окладу персоналу Запорізької атомної електростанції, що попри окупацію зберігає вірність Україні. Про це повідомляє прес-служба “Енергоатома”.

    Згідно з повідомленням, всім працівникам ЗАЕС, які зберігають вірність країні, 10 квітня 2022 року були встановлені щомісячні надбавки в розмірі 20% від посадових окладів.

    Наразі сума нарахованих надбавок становить уже близько 500 млн грн і зберігається на спеціальному рахунку. Виплата повних нарахованих сум буде здійснена чинному персоналу ЗАЕС одноразово у день звільнення станції від окупантів.

    "А з 1 січня 2023 року працівникам тимчасово окупованої ЗАЕС, котрі відмовилися підписувати контракти з фейковим АО "Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС", яким керує Росатом, розмір цієї надбавки збільшать до 50%. Спільне рішення про це сьогодні, 7 листопада 2022 року, було підписане президентом ДП "НАЕК "Енергоатом" Петром Котіним та головою первинної профспілкової організації Енергоатома Олексієм Личом", - сказано в повідомленні.

    Нагадаємо, російські окупанти посилюють тиск на працівників Запорізької атомної станції, намагаючись примусити до підписання контрактів із "Росатомом". Тим часом "Енергоатом" попереджає, що працівників Запорізької АЕС в окупованому Енергодарі, які підпишуть контракт із "Росатомом", можуть мобілізувати до лав армії країни-агресора РФ.

    Степан Крьока

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.