• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кремль звільняє командувачів, щоб не відповідати за невдачі в Україні – розвідка Британії

    Опубликовано: 2022-11-08 11:30:46

    Кремль звільняє командувачів армії Росії, щоб перекласти на них провину за поразки у війні проти України.

    Про це повідомила розвідка Британії.

    Повідомляється, що 3 листопада виконувачем обов'язки командувача Центрального військового округу Росії призначено генерал-майора Олександра Лінькова. Ліньков замінив генерал-полковника Олександра Лапіна, якого нібито було усунено з посади наприкінці жовтня 2022 року.

    Розвідка Британії зазначає, якщо це підтвердиться, то стане черговим випадком у серії звільнень вищих російських воєначальників з початку повномасштабного вторгнення. Командувачі Східного, Південного та Західного військових округів були замінені на початку цього року.

    "Ці звільнення є зразком звинувачень на адресу вищого російського військового командування за невдачі в досягненні цілей Росії на полі бою. Частково це, ймовірно, спроба відсторонитися і відвести провину від вищої російської влади", - йдеться в повідомленні.

    Нагадаємо, розвідка Британії раніше повідомила, що окупанти у середині жовтня втрачали понад 40 одиниць техніки в день під час контрнаступу українських військових, тому останніми тижнями Білорусь передала Росії зі своїх складів щонайменше 100 танків і бойових машин піхоти.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.