• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ексглаву Мінрегіону Чернишова призначили очільником Нафтогазу

    Опубликовано: 2022-11-07 10:30:56

    Уряд України на засіданні 3 листопада призначив нещодавно звільненого з посади міністра розвитку громад і територій Олексія Чернишова головою правління НАК "Нафтогаз України".

    Про це повідомляє видання "Економічна правда" з посиланням на свої джерела.

    На офіційному сайті Кабінету міністрів опубліковано розпорядження про призначення Чернишова очільником "Нафтогазу". Зазначається, що розпорядження набирає чинності з 4 листопада.

    Чернишова звільнила з Мінрегіону Верховна Рада на засіданні 3 листопада, за декілька годин до рішення уряду про його нове призначення. Він подякував "всім, хто два з половиною роки працював разом у Мінрегіоні, усім з ким спільно досягли результатів, за які не соромно".

    Він подав до Верховної Ради заяву про відставку 2 листопада. Кадрові перестановки розпочалися зі звільнення голови правління НАК "Нафтогаз України" Юрія Вітренка. Незабаром стало відомо, що НАК очолить Чернишов.

    Чернишова призначили на посаду міністра розвитку громад та територій у березня 2020 року. До цього, з жовтня 2019 року по березень 2020-го, він був головою Київської обласної державної адміністрації.

    Протягом 2017–2019 років Чернишов очолював Наглядову раду Українського клубу нерухомості URE Club.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.